Tafeldraaischijfjes

Heb je ze al? De tafeldraaischijfjes?

9 houten rondjes, met de tafel 2 t/m 10, voorzien van een spinner in een katoenen bewaarzak. Ze zijn super handig en erg populair! 

 

Per tafel staan de sommen van 1 t/m 10 op het draaischijfje, ideaal om de tafels te oefenen. Maar wat nu als een kind de tafels nog niet (zo goed) beheerst? Nou daar hebben we iets op bedacht; de antwoordencirkels!

 

Op www.powerspel.nl vind je de download voor de antwoordencirkels

Ik heb het geprint op dikker papier (160 gr) in 9 verschillende kleuren. Zo krijgt elke tafel een eigen kleur. De cirkels kun je uitknippen. Het rondje in het midden heb ik met een stanleymes uitgesneden.

Door het te printen op wat dikker papier blijven de cirkels langer mooi en kan het eenvoudig hergebruikt worden.

 

De spinners kun je eenvoudig openmaken door aan de achterkant een dichte pen te plaatsen en wat druk uit te oefenen. De spinner opent zich gemakkelijk. Je kunt er de uitgeknipte antwoordencirkel achter plaatsen en de spinner weer vastmaken.

 

Wil je na een tijdje oefenen de antwoordencirkels weer verwijderen, dan kun je de spinners weer eenvoudig openen door een dichte pen aan de achterkant te plaatsen. Door wat druk te zetten opent de spinner zich weer waardoor je de antwoordencirkel weer weg kunt halen. 

Zo kun je eenvoudig bepalen hoe je wilt dat er geoefend wordt!

 

Veel tafelplezier!