Over ons

Powerspel is eind 2018 opgericht. Het is ontstaan vanuit een behoefte om meer te leren middels spel en beweging. Het aanbod dat daar toen goed bij aansloot, was zeer beperkt. Powerspel besloot hier verandering in te brengen. Met een ruime onderwijsachtergrond als basis, zijn we in eerste instantie klein begonnen. De start was met Woordslim voor groep 4 tot en met 8.

Ondanks het beperkte aanbod, was er wel degelijk vraag. Het aanbod breidde zich langzaam uit. Aan ideeën geen gebrek, maar het laten maken voor een betaalbare prijs, dat was een ander verhaal. Tot dat we besloten om producten zélf te gaan maken.

Vanaf dat moment ging het hard en zijn we steeds groter gegroeid. Aan nieuwe ideeën is geen gebrek. Hiermee hopen we onze klanten steeds opnieuw te kunnen verrassen.

Inmiddels is het aanbod voor materiaal voor spelend en bewegend leren flink gestegen. Het is fijn dat er voor scholen, leerkrachten en begeleiders een ruimer aanbod is.

Aangezien wij (bijna) alles zelf ontwikkelen en het grootste gedeelte van ons aanbod ook zelf produceren, hebben we een uniek assortiment.

Mis jij iets in ons assortiment? Of wil je onderwijsmateriaal op maat gemaakt hebben Laat het ons weten!

Winkelwagen